tiistai 2. heinäkuuta 2013

Juha Molari harhojen vallassa - näkee agentteja kaikkialle ja keskustelee mielikuvitusolentojen kanssa

Juha Molari jatkaa harhaista valehteluaan ja kertoo olevansa jatkuvassa, eri maiden turvallisuuspalvelujen valvonnassa. Jopa häneen jatkuvasti otettaisiin yhteyksiä viranomaistaholta ja jopa epäiltäisiin hänellä olevan tärkeitäkin numeroita kännykässä.

Blogillemme saapuneen murhauhkauksen jälkeen Molarikin sopivasti vilautti blogillaan vihreää väriä aikeelle, naamioi "salaviestin" tökerösti lahjaksi saatuihin kenkiin, jota ennen antoi viitettä "vantaalaiseen rakennusmestariin." Varmaan Molari kuvitteli ettei kukaan tajua miten kipeä ihminen Molari on. Mieshän syyllistyy jatkuvasti kuolemansyntiin latelemalla murhauhkauksia, uhkailemalla ja tekemällä vääriä ilmiantoja kaikista mahdollisista henkilöistä ja instansseista. Pyydämme mainittua rakennusmestaria ottamaan yhteyttä pikaisesti, tai ilmoittautumaan mukaan Tallinnan matkalle ensi perjantaina.

Toivomme, että Juha Molarin panettelemat ihmiset ottavat asian esille ensi viikolla Tallinnassa ja s u o s i t t e l e m m e  että teette rikosilmoituksen Juha Molarin kirjoituksista miten mahdollisesti itseänne on paneteltu - tosin Molari tuskin on oikeustoimikelpoinen, että se pitää tietenkin ottaa huomioon kun harkitsee ilmoituksia mielenterveyspotilaasta joka tekee nettiin murhakehotusvideoita Jumalan pikku palvelijana.

Mihin Molari sitten kuuluu? Ei ainakaan kirkkoon tai mihinkään toimintaan missä voisi päästä käsiksi ihmisten yksityisiin tietoihin, koska Molari on täysin epäluotettava, epätasapainoinen ja työkyvytön.

Asiakirjoittajat ovat kuitenkin miettineet aivan hyvästä sydämestä, että minnepä Molari töihin? Venäjä olisi mahdollisuus, mutta Molari puhuu tietojen mukaan ns. "tönkkö-Venäjää", eli ei osaa sitä käytännössä lainkaan (tieto saatu oikeasti Venäjää puhuvilta). Venäjällä kyllä olisi töitä, ja olisi Suomessakin, mutta Molari on täysin kykenemätön etsimään töitä.

Molarin työnhaku on internet-räyhääminen ja huutelu, että ANTAKAA MINULLE TÖITÄ!!  Jösses mikä puupää!  Oikea narsistin perikuva! Kuvittelee, että tärkeätkin ihmiset lukevat Molarin blogia. :D

Ei tuota Juha Molarin blogia moni lue tosiaan, muutama desantti ja maanpetturi, joskus varmasti poliisi miten Molari on panetellut ihmisiä, ja sitten viihdekäyttäjät, joille Molarin mielenvikainen kirjoittelu on mitä parhainta huvia. Kun ottaa huomioon miten Molari on täysin huumorintajuton tomppeli, niin saavutushan on mitä parhain.

Jälkikirjoitus:

Juha Molari, HAMPAASEESI ON ASENNETTU MIKROSIRU! Ei sinulle tarvitse soitella tai vakoilla erikseen, kaikki tieto tulee livenä. Jos haluat olla vapaa, revi hammas irti, emme tiedä mikä hammas on kyseessä, joten revi kaikki hampaat irti!


Asiakirjoittajat




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti