perjantai 19. heinäkuuta 2013

Juha Molarilla murha mielessä - aikoo paeta Espanjaan

Juha Molari on saastaisella blogillaan kirjoittanut jälleen tulevista rikoksistaan, nyt olisi kyseessä perhesurma. Ilmeisesti Molari aikoo tehdä omalle perheelleen jotain, koska muutoin ei ole selitettävissä mielleyhtymäänsä perhesurmaan.

Aiemmin Molari on kirjoittanut haaveistaan turistimatkailusta Espanjaan. Kielitaidottomana tietenkin Molari joutuu haaveilemaan jatkossakin, koska huonolla englannilla ja surkealla venäjän taidoilla ei ole edes teoreettista mahdollisuutta työllistyä missään valtiossa.

Juha Molari on työkyvytön, marginaalissa toimiva ihmishylkiö, joka papattaa murhakertomuksiaan itselleen todellisena totuutena.


Fatwa


Tietojen mukaan islamilainen yhteisö Tsetseniassa on julistanut Juha Molaria vastaan fatwan, joka tehokkaasti rajoittaa Juha Molarin matkailua äiti-venäjällä. Fatwa on annettu Juha Molarin rikollisista toimista Tsetsenian kansaa vastaan.

Juha Molari on toiminut parittajana samaan aikaan kun on pitänyt kirkollista virkaa, asian johdosta Molari sai potkut kirkosta ja kaikista kristillisistä yhteisöistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti