lauantai 20. heinäkuuta 2013

Juha Molari siirtymässä täysiaikaisesti moskovalaisen rakennusliikkeen palvelukseen?

  

Tietojen mukaan Juha Molari on tiedottanut useita hyviä uutisia blogillaan. Juha Molari on siirtymässä venäläisen yrityksen palvelukseen täysiaikaiseksi kesämökkien myyjäksi. Yritys on tietojen mukaan maksanut Molarilla hyvää tuloa jo useita kuukasia Molarin palstallaan kertoman mukaan. Asiakirjoittajat onnittelevat Juha Molaria uudesta työpaikasta.

Tietojen mukaan Juha Molari olisi myös saanut arpajaisvoiton, josta on tiedotettu Juhalle suoraan Nigeriasta tekstiviestillä ja sähköpostitse. Vain pientä pankkipalvelumaksua vastaan Juha Molarin muhkea arpajaisvoitto on nostettavissa. Nyt vihdoin loppui Juha Molarin köyhäily.

Mutta Juha Molari on tiedottanut myös ongelmista, mm. vaikeasta riippuvuudesta tupakkaan, johon ei ole auttanut hypnoosi, ilokaasu eikä vihakirjoittelu netissä. Toivomme Juha Molarille voimia taistelussa tupakkaa ja tuulimyllyjä vastaan ja rattoisia hetkiä internetissä vihakirjoituksia kirjoittaen. Raivopäisyys ei tosin edistä työllistymistä, mutta onneksi Moskovassa on huomattu Juha Molarin aivan erityinen kyky olla ymmärtämättä yhtään mitään mistään.

Katso oheinen linkki, jossa Juha Molari pyytää murhaamaan väärin ajattelevia ympäri koko mantereen:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti